BEWIT Ľanová múka BIO

 
Novinka Zväčšiť
 
  • 1 z 2

BIO ĽANOVÁ MÚKA ZÍSKANÁ MLETÍM ĽANOVÝCH VÝLISKOV

S našou ľanovou múkou hravo zvýšite nutričnú hodnotu obľúbených smoothie, raňajkových kaší, pudingov, pečených aj nepečených dezertov.

Perfektný je aj na zahusťovanie.

 

Dostupnosť Zvoľte variant Posielame do 5 dní Posielame do 5 dní
Variant
3 € 6 € od 3 €    
Značka Bewit
Kategória Hodnotné múky
 

NAVÝŠTE NUTRIČNÚ HODNOTU SVOJICH POKRMOV S ĽANOVOU MÚKOU BEWIT LINSEED FLOUR


Experimentujete radi s menej tradičnými múkami?

Objavte mimoriadne vlastnosti ľanovej múky BEWIT LINSEED FLOUR, ktorú si vyrábame sami šetrnou technológiou.

Vďaka vysokému stupňu vymletia je krásne jemná a ľahká.

Disponuje nevýraznou chuťou s jemne orieškovým nádychom.

Vo vode aj rastlinnom mlieku postupne hustne a gelovatí.

Pridať ju môžete ako do sladkých, tak aj slaných pokrmov.

Veľmi ľahko si z nej pripravíte pudingy aj kaše, ktoré rozhodne zasýtia.

1678719515-lnena-mouka-s-pozadim-se-surovinoumockup

PREČO POUŽÍVAŤ ĽANOVÚ MÚKU BEWIT LINSEED FLOUR?

  • Rastlinné bielkoviny navýšia nutričnú hodnotu smoothie, kaší a ďalších pokrmov.
  • Vzhľadom na vysoké množstvo vlákniny na dlhšiu dobu zasýti.
  • Dodá telu nenasýtené mastné kyseliny a ďalšie telu prospešné látky.

 

AKO POUŽÍVAŤ ĽANOVÚ MÚKU BEWIT LINSEED FLOUR?


Pri zahusťovaní omáčok a polievok ľanovú múku najskôr dôkladne rozmiešajte v studenej vode.

Do dezertov, smoothie a kaší pridajte množstvo ľanovej múky, ktoré je nevyhnutné na dosiahnutie požadovanej konzistencie.

Pri príprave pudingu zmiešajte 50g ľanovej múky s 250ml vody či rastlinného mlieka a zmes mierne zahrievajte pokiaľ nezhustne do požadovanej konzistencie.

Vyrobené v Českej republike.

1678719514-DSF9395

ZLOŽENIE


BIO ľanová múka získaná mletím ľanových výliskov.

 

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.