BEWIT SUŠENÁ TRSTINOVÁ ŠŤAVA, nerafinovaná (PANELA, RAPADURA)
Popis
100% pure and natural
Všetky zložky obsiahnuté v produkte sú 100% čisté a prírodné, nesyntetické.
Trstinová šťava sušená, nerafinovaná (Panela, Rapadura)
Sušená trstinová šťava, známa aj ako Rapadura či Panela, je vynikajúcim, 100% prírodným sladidlom. Vďaka tradičnému spôsobu získavania a vynechania procesu rafinácie si zachováva maximálne množstvo všetkých telu prospešných látok, bohatú karamelovú farbu a toľko príjemný medovo-ovocný nádych. Osladiť si s ňou môžete kaše, jogurty, pudingy a RAW dezerty. Je vhodná aj na pečenie a varenie.
BENEFITY SUŠENÉ TRVINOVÉ ŠŤAVY
Vynikajúce a 100% prírodné sladidlo Karamelová farba, prirodzene sladká chuť, medovo-ovocný nádych Tradičný spôsob výroby, vynechanie rafinácie Vitamíny, minerály a ďalšie telu prospešné látky Studená kuchyňa, pečenie a varenie
HISTÓRIA
Už v období 8 000 pred n. l.
Podľa zachovaných písomností je zrejmé, že trstinová šťava bola obľúbeným sladidlom už v období 8 000 rokov pred našim letopočtom. Napriek tomu, že bola spočiatku iba divo rastúcou rastlinou, vzhľadom na toľko výnimočnú chuť bola veľmi rýchlo domestikovaná a spracovávaná na jej ľahko skladovateľnú formu, sušenú trstinovú šťavu.
ZLOŽENIE
Maximálne množstvo vitamínov, minerálov a ďalších telu prospešných látok
Sušená trstinová šťava je 100% prírodným sladidlom. Trstina, z ktorej je rapadura získavaná, rastie prirodzene a bez ľudského zásahu, ako je prihnojovanie či iné chemické ošetrenie. Vďaka tradičnému spôsobu spracovania a vynechania procesu rafinácie si zachováva maximálne množstvo vitamínov, minerálov a ďalších telu prospešných látok.
POUŽITIE
Do kaší, jogurtov, pudingov, RAW dezertov…
Sušená trstinová šťava, známa aj ako Rapadura či Panela disponuje bohato karamelovou farbou a prirodzene sladkou chuťou s príjemným medovo-ovocným nádychom. Osladiť si zje môžete kaše, jogurty, pudingy a RAW dezerty.
Je vhodná aj na pečenie a varenie.
ODPORÚČANÉ SKLADOVANIE
Skladujte v suchu a chráňte pred teplom.
KRAJINY PÔVODU
India
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.