BEWIT ŽIHĽAVA PRÁŠOK
Popis
100% pure and natural
Všetky zložky obsiahnuté v produkte sú 100% čisté a prírodné, nesyntetické.
ŽIHĽAVA PRÁŠOK
Sviežo zelený a mimoriadne výživný, taký je náš prášok zo žihľavy. Zatiaľ čo rastlinné nátierky a zeleninové polievky krásne oživia, zelené smoothie premenia na vitálny, príjemne osviežujúci nápoj.
Vypestované v súlade s princípmi ekologického poľnohospodárstva.
HISTÓRIA
Zázrak prírody
Zázrak prírody, ako aj na žihľavu nahliadajú dnešní predstavitelia ľudovej medicíny. Pre svoje mimoriadne pôsobenie však bola obľúbená už oveľa skôr, a to v Starovekom Ríme. Už vtedy slúžila na použitie vnútornému i vonkajšiemu. [1, 2]
ZLOŽENIE
Prášok zo žihľavy
Žihľava dvojdomá – vysoko odolná a hojne rozšírená bylinka. Výsledný zelený prášok je získavaný mletím ich sušených nadzemných častí.
Mimoriadne výživná superpotravina
Pre obsiahnuté vitamíny, minerály, flavonoidy, silice a ďalšie prospešné látky je žihľava taktiež mimoriadne výživnou superpotravinou. Ako jedna z mála je vhodná snáď pre každého.
Bez obáv, nepáli
Nepríjemné pálenie môže byť jedným z dôvodov, prečo sa mnohí žihľave vyhýbajú. Buďte bez obáv. Jej sušením a mletím je táto vlastnosť úplne odstránená. Naopak. Vzhľadom na výživovú hodnotu prášku zo žihľavy by bola škoda sa mu z tohto dôvodu vyhýbať.
POUŽITIE
Do rastlinných nátierok, polievok a zelených smoothie
Náš prášok zo žihľavy má sviežo zelenú farbu a bylinkovú chuť. Na oživenie ho môžete pridať do rastlinných nátierok, zeleninových polievok, ovocných a zeleninových smoothie. Jednoducho všade, kde je jeho zelená farba a osviežujúca chuť žiaduca.
KRAJINY PÔVODU: India
ZDROJE
[1] Esposito, S.; Bianco, A.; Russo, R.; et al. Therapeutické perspektívy z molekuly z Urtica dioica Extracts for Cancer Treatment. Molecules 2019, 24 (2753), 1-27.
[2] Kukrić, Z. Z.; et al. Characterization of antioxidant and antimicrobial activity of nettle leaves (Urtica dioica L.). Acta Periodica Technologica 2012, (43), 257-272.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.